INGREDIENTELE NOASTRE

La OPHORI COSMETICS, ne străduim să creăm produse de înaltă calitate, folosind ingrediente premium, proaspete și naturale pentru a vă oferi o experiență cosmetică unică. Suntem mândri de transparența noastră și credem că fiecare client merită să știe exact ce aplică pe pielea lor. De aceea, pe pagina fiecărui produs din magazinul nostru online, veți găsi informații detaliate despre fiecare ingredient pe care îl utilizăm.

Ingrediente Premium și Funcționale

În produsele noastre, punem accent pe utilizarea ingredientelor premium și funcționale pentru a vă oferi cele mai bune rezultate. Ureea cosmetică este un exemplu excelent de astfel de ingredient, pe care o folosim în scrub-urile noastre pentru a exfolia delicat pielea și a-i conferi o textură catifelată. Această substanță este cunoscută pentru proprietățile sale exfoliante și hidratante, ajutând la menținerea pielii sănătoase.

Ingrediente Fresh - Garanția Prospețimii

La OPHORI, ne preocupăm de prospețimea produselor noastre. Nu ținem stocuri mari de materie primă, ci alegem să folosim ingrediente proaspete în momentul fabricării. Astfel, garantăm că produsele noastre sunt mereu la cel mai înalt standard de prospețime și eficacitate. Această abordare ne permite să vă oferim produse care să vă ofere cele mai bune beneficii pentru pielea voastră.

Transparența Noastră

Pe pagină fiecărui produs din magazinul nostru online, veți găsi o listă completă a ingredientelor folosite, alături de explicații despre beneficiile fiecărui ingredient. Suntem complet transparenți cu acestea deoarece vrem ca fiecare să înțeleagă ușor compoziția produselor OPHORI și motivele pentru care anumite ingrediente sunt prezente în produse.

din dragoste pentru om, mediu și comunitate

La OPHORI COSMETICS, ne dedicăm dezvoltării de produse care vă fac să vă simțiți și să arătați mai bine, fără a face compromisuri asupra calității sau transparenței. Vă mulțumim că ne-ați ales, și suntem bucuroși să vă avem alături în călătoria către frumusețea sustenabilă și sănătoasă!