OPHORI - unitate protejată autorizată & întreprindere socială de inserție

Suntem singurul laborator social de produse de îngrijire, aromatice și de curățenie din România, unde majoritatea angajaților sunt persoane cu dizabilități. Pentru aceștia, OPHORI este locul unde găsesc înțelegere, integrare și libertate. Rolul nostru este de a crea locuri de muncă pline de satisfacție și de durată pentru acest grup vulnerabil.

Zeci de mii de produse vândute, întregul profit reinvestit în comunitate

Fiind o firmă socială, întreg profitul OPHORI este reinvestit în comunitate, prin crearea de locuri de muncă adaptate și satisfăcătoare pentru persoane cu dizabilități.

În România, mai puțin de 1 persoană cu dizabilități din 10 are acces la un loc de muncă

Modificarea legii persoanelor cu dizabilități (448/2006) în 2017 a dus la închiderea celor mai multe Unități Protejate. Astfel, rata de angajare a acestor persoane a ajuns la un minim de 7%, în cazul în care media europeană este de 49%.Misiunea noastră este de a crea și adapta locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități. Transformarea din statutul de asistat social la contributor la bugetul de stat aduce beneficii mari și continue întregii societăți, atât economice cât și legate de bunăstarea tuturor.

Mai mult decât un loc de muncă!​

În unitatea protejată OPHORI, locurile de muncă ale persoanelor cu dizabilități sunt pline de satisfacție și oferă o experiență plăcută. Fiecare persoană se simte valorizată și apreciată pentru contribuția sa la echipă.

Aceste locuri de muncă sunt special create pentru a se potrivi aptitudinilor și abilităților individuale ale fiecărui angajat. OPHORI încurajează creativitatea și inovația în cadrul proceselor de lucru, astfel încât fiecare persoană să își poată exprima potențialul maxim.

Descoperă produsele Ophori​

Te invităm să dezvoltăm un viitor etic și inclusiv!​

Doar împreună putem crea o comunitate morală în care fiecare contribuie la bunăstarea tuturor!