ÎNTREBĂRI DES PRIMITE

Pot returna produsele?

Aveți dreptul la returul produselor în termen de 14 zile de la achiziție. Singura condiție este ca produsele noastre să nu aibă sigiliul rupt. Costurile de retur sunt suportate de către cumpărător și puteți trimite cu orice curier. Adresa de returnare este laboratorul nostru de pe str. Nicolae Titulescu nr. 2, Brașov, județul Brașov, cod poștal 500010.

Sunt produsele OPHORI naturale?

Nu toate. Răspunsul general pe care îl oferim la această întrebare este: "suntem ingineri în echipa OPHORI, nu agenți de vânzări".

Răspunsul detaliat este că noi ne concentrăm pe a face produse de îngrijire funcționale. Astfel, dacă spunem că un produs ingrijiește pielea, așa se va întâmpla. Dacă spunem că hidratează și catifelează cum trebuie, exact așa se va simți pielea după utilizare. Concentrearea noastră este în a crea produse profesionale, alcătuite din ingrediente testate intens de către ingineri chimiști și care vin cu zeci de pagini de documentație ce asigură calitatea și siguranța lor.

O informație pe care o distribuim des vizitatorilor laboratorului nostru este că avem ingrediente precum Cocamidopropyl Betaine sau Polysorbate 80 (care sună horror, dar sunt derivate natural), însă cel mai periculos ingredient pe care îl avem este Uleiul Esențial de Scorțișoară.

Totuși, sunt produse OPHORI, precum untul de corp solid, balsamul de mâini sau de buze ce sunt 100% naturale.

Cum garantăm calitatea?

Lucrăm cu laboratoare externe care ne testează produsele finite din toate punctele de vedere. Din acest punct de vedere, alocăm fonduri considerabile pentru teste microbiologice, dermatologice și de stabilitate pentru produsele noastre. Vrem să ne asigurăm că experiența utilizării produselor OPHORI este excelentă.

La voi chiar lucrează persoane cu dizabilități?

Absolut! Majoritatea personalului nostru este alcătuit din persoane cu dizabilități. Aceștia sunt implicați în toate departamentele OPHORI, de la producție până la vânzare.

Voi vă folosiți de persoanele cu dizabilități pentru a face profit?!

OPHORI a apărut cu unicul scop de a crea locuri de muncă satisfăcătoare și care aduc libertatea persoanelor cu dizabilități. Suntem o echipă de voluntari cu experiență socială ce am creat acest brand recunoscut la nivel european ca model de inserție profesională pentru persoanele vulnerabile.

Mijlocul prin care ne îndeplinim misiunea este prin realizarea manuală de produse de îngrijire excelente. Ne dorim să fie astfel pentru a arăta societății că persoanele cu dizabilități au capacitatea de a crea lucuri fantastice dacă li se oferă metodele de dezvoltare.

Adițional, prin statutul de întreprindere socială de inserție, minim 90% din profit este reinvestit în misiunea socială, ceea ce garantează că funcționăm pentru binele comunității.

Firmele pot deconta produsele OPHORI?

În baza legii 448/2006, firmele ce au peste 50 de angajați pot deconta produsele OPHORI în totalitate, utilizând fondul de handicap. Astfel, puteți obține produse de curățenie sau cadouri formate din produse de îngrijire realizate de către noi gratuit!

Aveți magazin în Brașov?

Magazinul nostru se află în mall Coresi, îl găsiți după mirosul frumos. :)